Vacature maatschappelijk werker

Communitaire Gemeenschap Oudezijds 100 zoekt een maatschappelijk werker (m/v) voor het OpStap-programma. Het betreft een functie voor 3 dagen per week, van maart tot en met oktober 2016 in verband met zwangerschapsverlof.

In het OpStap-programma biedt Gemeenschap Oudezijds 100 opvang en begeleiding aan mensen die om allerlei redenen (tijdelijk) niet zelfstandig kunnen wonen. De hulpvragers hebben een persoonlijke hulpvraag, waarbij ambulante hulp niet voldoende is. Het programma bestaat uit Intensief Begeleid Wonen en Begeleid Wonen. De hulpverlening vindt plaats in de setting van de woongemeenschap.
In de functie ben je verantwoordelijk voor individuele begeleiding en het begeleiden van groepsgerichte activiteiten. De groepsactiviteiten hebben een creatieve of sportieve, activerende insteek en zijn onderdeel van het dagprogramma van de hulpvragers.
Een opleiding op HBO-niveau en enkele jaren relevante werkervaring is een vereiste. Je moet een actieve werkhouding hebben, naast hulpvragers kunnen staan, en vanuit een christelijke levensovertuiging kunnen aansluiten bij de werkwijze van Oudezijds 100.

De uiterlijke reactietermijn voor deze vacature is 1 januari 2016.
Bel voor meer informatie met  br Rik Florentinus  of met Jaap Oudman, tel.nr. 020-6266634.

Oudezijds 100
Oudezijds Achterburgwal 100, 1012 DS Amsterdam
[email protected]


“Hulpverlening in de setting van een woongemeenschap”